Samobor Cup ’24
27.4.-4.5.2024.

Pridružite nam se na nezaboravnom klupskom jedrenju na 16. izdanju Samobor Cupa. Vraćamo se korijenima uz tradicionalno tjedno jedrenje koje će se održati u predivnom Šibensko-Zadarskom arhipelagu. U nedjelju 28.4. ujutro počinje naša jedriličarska avantura prvim plovom do Žirja. Nastavljamo u ponedjeljak jedrenjem do Kornata i Piškere. Na kraju trećeg dana čeka nas nova, veća i sigurnija luka Sali na Dugom otoku.
Nakon 3 regatna dana, u utorak navečer, okupljamo se u kultnom Maritimu – omiljenom mjestu jedriličara i ljubitelja dobrog provoda gdje ćemo, uz dobru hranu i pokoje piće, napraviti proglašenje najboljih. Druga polovica tjedna zamišljena je kao lagani oporavak od regatavanja kroz lagano i neobvezno flotno jedrenja dogovorenom rutom prema polaznim lukama.
Okupite svoju posadu, rezervirajte jedrilicu te se prijavite za sudjelovanje. Prijave, isključivo za skipere-članove kluba, putem forme u nastavku. Detaljne informacije bit će vam dostavljene nakon prijave. Ukoliko još niste član JKS, prijavite se na: https://jks.hr/uclani-se/
Ukoliko trebate pomoć pri pronalasku jedrilice, naš partner http://www.macrocruise.hr stoji vam na raspolaganju.

Uz Jedriličarski klub Samobor, You’ll never sail alone!

Prijava skipera za Samobor Cup:

    U naša jedra pušu i na tome im hvala:

    Scroll to Top